Baserad i Thessalonika i GreklandSedan 1990-talet har Violife arbetat hårt för att skapa ett produktsortiment av 100 % veganska, mejerifria och icke-GMO-veganska ostar, som är allmänt erkända och lättillgängliga i de flesta lokala stormarknader. De har varit ledande på den veganska ostmarknaden i flera år och expanderar nu till en ny livsmedelskategori i USA, med tre växtbaserade dippar som lanseras på Whole Foods den 24 juni.
Violife Nya Dips
De tre smakerna är stora favoriter inom mejeriindustrin och inkluderar fransk lök, spenat och kronärtskocka och ranch. Dessa klassiska smaker kommer säkerligen att bli en omedelbar hit, samtidigt som de förblir fria från mejeriprodukter, nötter, soja, gluten och konserveringsmedel, med varje dipp gjord av enkla, igenkännliga ingredienser som kokosolja, lök, spenat och kronärtskockor, örter och kryddor .
Debra Yoo, Violife Senior Brand Manager kommenterade: “Konsumenter älskar smaken och bekvämligheten av dipp, och vi är glada över att få liv i Violifes läckra växtbaserade version av dessa klassiska smaker! Vi vet att dessa nya dipp kommer att tilltala konsumenter över hela landet, oavsett om de är veganer, mjölkfria eller nyfikna på växtbaserad mat.”
Sugen på att prova den här senaste Violife-skapelsen? Kolla in var din närmaste Whole Foods finns.
Violifes historia
Vi älskar historien bakom Violifes ursprung. Företaget lanserades av tre vänner i Grekland som var angelägna om att fortsätta äta ost under de 100 dagars fasta som observeras i den grekisk-ortodoxa kalendern. Regler säger att konsumtion av mejeriprodukter är förbjudet så vännerna undersökte ett alternativ och därmed föddes Violife!
Vi är tacksamma för dessa tre personer och ser fram emot nästa produktlansering från företaget.
Baserad i Thessalonika i GreklandSedan 1990-talet har Violife arbetat hårt för att skapa ett produktsortiment av 100 % veganska, mejerifria och icke-GMO-veganska ostar, som är allmänt erkända och lättillgängliga i de flesta lokala stormarknader. De har varit ledande på den veganska ostmarknaden i flera år och expanderar nu till en ny livsmedelskategori i USA, med tre växtbaserade dippar som lanseras på Whole Foods den 24 juni.
Violife Nya Dips
De tre smakerna är stora favoriter inom mejeriindustrin och inkluderar fransk lök, spenat och kronärtskocka och ranch. Dessa klassiska smaker kommer säkerligen att bli en omedelbar hit, samtidigt som de förblir fria från mejeriprodukter, nötter, soja, gluten och konserveringsmedel, med varje dipp gjord av enkla, igenkännliga ingredienser som kokosolja, lök, spenat och kronärtskockor, örter och kryddor .
Debra Yoo, Violife Senior Brand Manager kommenterade: “Konsumenter älskar smaken och bekvämligheten av dipp, och vi är glada över att få liv i Violifes läckra växtbaserade version av dessa klassiska smaker! Vi vet att dessa nya dipp kommer att tilltala konsumenter över hela landet, oavsett om de är veganer, mjölkfria eller nyfikna på växtbaserad mat.”
Sugen på att prova den här senaste Violife-skapelsen? Kolla in var din närmaste Whole Foods finns.
Violifes historia
Vi älskar historien bakom Violifes ursprung. Företaget lanserades av tre vänner i Grekland som var angelägna om att fortsätta äta ost under de 100 dagars fasta som observeras i den grekisk-ortodoxa kalendern. Regler säger att konsumtion av mejeriprodukter är förbjudet så vännerna undersökte ett alternativ och därmed föddes Violife!
Vi är tacksamma för dessa tre personer och ser fram emot nästa produktlansering från företaget.