Tillverkarna av Good Catch Plant-Based Seafood, Samlad mathar kommit överens om ett samarbete med Slev & bladden San Francisco-baserade sopp- och salladsrestaurangen. Denna lansering kommer att markera första gången Good Catch växtbaserad tonfisk och krabba har inkluderats i soppor.
Totalt kommer tre växtbaserade skaldjurssoppor att finnas tillgängliga på Ladle & Leaf, med en ny som lanseras varje vecka på alla platser i San Francisco Bay-området, exklusive San Fran International Airport.
Växtbaserad skaldjursblandning
Good Catch använder en sex-baljväxtblandning för sina produkter; nämligen ärtor, kikärter, linser, soja, favabönor och marinblå bönor. Speciellt bra Catch växtbaserad tonfisk och krabba innehåller mycket protein och håller den fläckiga konsistensen som ofta förknippas med skaldjur. Självklart, minus den negativa miljöpåverkan!
Dessutom är Good Catch-produkterna fria från kvicksilver, mikropastics, mejeriprodukter och GMO.
Företagets uppdrag är att lyfta fram möjligheten till positiv miljöförändring och samtidigt tillhandahålla läckra växtbaserade skaldjur som växtbaserade fiskpinnar, växtbaserade laxburgare och växtbaserade fiskfiléer.
Så vad är de tre sopporna?…
Vecka ett är Manhattan Seafood Chowder; en buljong tomatbaserad chowder som är full av Good Catch växtbaserad tonfisk, potatis, lök, vitt vin och selleri. Den är kryddad med timjan, buk, sellerifrö och röd paprika.
Vecka två startar den 16 maj och blir det Krabba och majsbisque. Denna berömda rätt är rik och krämig på grund av cashewkrämen. Den innehåller Good Catch Plant-Based Crab, veganskt smör, grönsaker, krabbakrydda med sötma från majs och röd paprika. Plus en liten touch av sherry.
Den tredje och sista veckan startar 23 maj och kommer att vara New England Fish Chowder. Med hjälp av ett traditionellt recept är den gjord med Good Catch växtbaserad tonfisk, havregrädde, potatis, lök, selleri och örter. Den har en hint av sherry plus en rökighet från växtbaserat bacon.
”Skaldjursbaserade soppor och chowders är basrätter för kuststäder, och vi är glada över att samarbeta med Ladle & Leaf för att skapa läckra växtbaserade versioner av dessa klassiker som erbjuder smaken av havet som är bättre för havet och allt det där kalla det hem, säger Chad Sarno, Good Catch medgrundare och Chief Culinary Officer. ”Det här partnerskapet passade oss så naturligt, eftersom Ladle & Leaf prioriterar ingrediensintegritet i allt de gör. Vi kan inte vänta på att konsumenter på den skaldjursdominerande marknaden i San Francisco ska njuta av våra veganska skaldjurssoppor som ger samma må-bra skålar av njutning som den traditionella versionen.”
Samordnade företagets ambitioner
Det som gör Ladle and Leaf så bra är lagets engagemang för att använda färska och säsongsbetonade råvaror där det är möjligt. Det är en familjeägd restauranggrupp som arbetar direkt med lokala gårdar för att säkerställa att de vet vad de köper och var det kommer ifrån. Det skär också ner på restid och därmed vår mats koldioxidavtryck. Detta partnerskap är idealiskt på grund av de nära anpassade ambitionerna mellan Ladle and Leaf och Good Catch. Båda syftar till att vara miljömedveten samtidigt som de skapar välsmakande, hälsosam, växtbaserad mat som stödjer våra lokala samhällen och själva planeten.
”Våra soppor är mittpunkten i lunchupplevelsen, och våra nya soppor gjorda med Good Catch Plant-Based Tona and Crab är gjorda med rejäla ingredienser för att ge näring till kroppen och värma själen”, säger Steve Sarver, Ladle & Leafs grundare .
Soppa fans
Vi på TVR ÄLSKAR soppa så mycket, dess mångsidighet betyder att den kan fungera på de mest utarbetade eller till och med de enklaste sätten. Men vet vi om Misosoppa är vegansk? Hmmm, läs vidare…