Äntligen den mjölkfria yoghurtprodukten många veganföräldrar har väntat på! Eller åtminstone, jag har…
Forager Project, ett ekologiskt, växtbaserat, familjeägt grädderi, har lanserat en rad nya mejerifria ekologiska påsar med cashewmjölkyoghurt för barn. Dessa är gjorda speciellt med tanke på barn och innehåller probiotika, kalcium och vitaminerna D, A och B12.
Perfekt för lunchpaket eller mellanmål, det finns för närvarande tre smaker tillgängliga på Whole Foods Markets såväl som andra livsmedelsbutiker; Bärbär, jordgubb och mango.
Barngodkänd yoghurt
Detta är Forager Projects första barnspecifika produktlinje, som går med i favoriter som sked- och drickbar yoghurt, ostar, smoothies, mjölk och gräddfil. Som är uppenbart när man är ute och handlar finns det väldigt få veganska alternativ som detta som är speciellt gjorda för barn. Så det är fantastiskt att se Forager Project ta steget upp med sin Dairy-Free Kids Yoghurt och fylla en lucka som många föräldrar har väntat på.
Riktat till barn från tre år och uppåt, var och en levereras i en engångspåse på 3,2 oz. Den är rörig, låg i socker och kanske ännu viktigare, certifierad USDA Organic, vegan, mejerifri, glutenfri och sojafri.
”Vi hör från våra fans om hur mycket de älskar våra skedbara och drickbara mjölkfria yoghurtar, så det var bara vettigt att göra en barngodkänd version,” sa Stephen Williamson, Forager Project Medgrundare och VD. ”När de pratar med föräldrar är ”ekologiskt” ett av de viktigaste egenskaperna de letar efter när de handlar mat för sina barn. Vi är glada över att ge föräldrar ett alternativ som vi vet att deras barn kommer att älska, och utöka vårt produktutbud för att göra Forager Project till ett varumärke som hela familjen kan njuta av.”
Hållbarhet
Med tanke på produktionens miljömässiga och hållbara påverkan arbetar Forager Project med gårdar i Kambodja, Vietnam, Elfenbenskusten och Indien för att få hållbara ekologiska cashewnötter till alla deras produkter. Mer specifikt kommer Forager Project cashewnötter från små jordbrukskooperativ som bryr sig om sina arbetare och endast producerar cashewnötter av högsta kvalitet.
Mejerifri yoghurtmarknad
Det är inte konstigt att en sådan här produkt har tillverkats. Som vi tidigare rapporterat förväntas den globala marknaden för veganyoghurt uppgå till 6,5 miljarder USD år 2027, och expandera med en sammansatt årlig tillväxttakt (CAGR) på 18,9 %. Det är det perfekta sättet att enkelt fylla på nyttiga vitaminer och mineraler, barn älskar det och ja… det smakar riktigt gott. Vad finns att inte älska?!
Vi ser fram emot att andra märken följer trenden och utökar ungens potential för mjölkfria yoghurt ytterligare.
Äntligen den mjölkfria yoghurtprodukten många veganföräldrar har väntat på! Eller åtminstone, jag har…
Forager Project, ett ekologiskt, växtbaserat, familjeägt grädderi, har lanserat en rad nya mejerifria ekologiska påsar med cashewmjölkyoghurt för barn. Dessa är gjorda speciellt med tanke på barn och innehåller probiotika, kalcium och vitaminerna D, A och B12.
Perfekt för lunchpaket eller mellanmål, det finns för närvarande tre smaker tillgängliga på Whole Foods Markets såväl som andra livsmedelsbutiker; Bärbär, jordgubb och mango.
Barngodkänd yoghurt
Detta är Forager Projects första barnspecifika produktlinje, som går med i favoriter som sked- och drickbar yoghurt, ostar, smoothies, mjölk och gräddfil. Som är uppenbart när man är ute och handlar finns det väldigt få veganska alternativ som detta som är speciellt gjorda för barn. Så det är fantastiskt att se Forager Project ta steget upp med sin Dairy-Free Kids Yoghurt och fylla en lucka som många föräldrar har väntat på.
Riktat till barn från tre år och uppåt, var och en levereras i en engångspåse på 3,2 oz. Den är rörig, låg i socker och kanske ännu viktigare, certifierad USDA Organic, vegan, mejerifri, glutenfri och sojafri.
”Vi hör från våra fans om hur mycket de älskar våra skedbara och drickbara mjölkfria yoghurtar, så det var bara vettigt att göra en barngodkänd version,” sa Stephen Williamson, Forager Project Medgrundare och VD. ”När de pratar med föräldrar är ”ekologiskt” ett av de viktigaste egenskaperna de letar efter när de handlar mat för sina barn. Vi är glada över att ge föräldrar ett alternativ som vi vet att deras barn kommer att älska, och utöka vårt produktutbud för att göra Forager Project till ett varumärke som hela familjen kan njuta av.”
Hållbarhet
Med tanke på produktionens miljömässiga och hållbara påverkan arbetar Forager Project med gårdar i Kambodja, Vietnam, Elfenbenskusten och Indien för att få hållbara ekologiska cashewnötter till alla deras produkter. Mer specifikt kommer Forager Project cashewnötter från små jordbrukskooperativ som bryr sig om sina arbetare och endast producerar cashewnötter av högsta kvalitet.
Mejerifri yoghurtmarknad
Det är inte konstigt att en sådan här produkt har tillverkats. Som vi tidigare rapporterat förväntas den globala marknaden för veganyoghurt uppgå till 6,5 miljarder USD år 2027, och expandera med en sammansatt årlig tillväxttakt (CAGR) på 18,9 %. Det är det perfekta sättet att enkelt fylla på nyttiga vitaminer och mineraler, barn älskar det och ja… det smakar riktigt gott. Vad finns att inte älska?!
Vi ser fram emot att andra märken följer trenden och utökar ungens potential för mjölkfria yoghurt ytterligare.