Det här inlägget kan innehålla Amazon eller andra affiliate-länkar. Som Amazon Associate tjänar jag på kvalificerade köp.
Packade med protein, dessa enkla Denver Omelet Muffins erbjuder ett fantastiskt keto-frukostalternativ. Gör en stor sats och njut av en hälsosam start på dagen hela veckan.
Jag älskar en god omelett till frukost, men vem har tid att piska ihop en fluffig omelett varje morgon? Absolut inte jag och jag är villig att slå vad om att du inte gör det heller.
Men keto-äggmuffins är den perfekta lösningen. De är lätta att göra i förväg, innehåller rena keto-ingredienser och du kan ta en eller två när du går ut genom dörren.
Vi håller dessa Denver Omelet Muffins i kylen hela tiden, tillsammans med några keto-pannkakor. Då kan vi helt enkelt värma några i mikrovågsugnen och göra vårt jobb!

Gör en keto-frukost i förväg
Upptagna vardagsmorgnar kan vara stressande. Jag finner mig själv med några minuters lugn för att njuta av en kopp kaffe. Men då måste jag gå in i chefsläge, få barnen upp och ut genom dörren i tid.
Så det är viktigt att ha enkla keto-frukostrecept till hands, och det är ännu bättre om jag kan göra dem i förväg och helt enkelt värma upp dem igen.
Och när jag kommer hem från ett tufft träningspass är jag sugen på protein. Jag tar en av dessa Denver omelettmuffins och jag mår så mycket bättre.

Ingredienser
Har du någonsin ätit en Denver omelett? De är läckra och fulla av tärnad skinka, paprika och lök. Dessa underbara keto-äggmuffins innehåller alla samma hälsosamma ingredienser i en bärbar form.
- Smör
- Skinka – försök att välja en som inte är botad med socker eller honung
- röd paprika
- Grön peppar
- Lök
- Ägg
- Grädde
- Cheddar
- Salt och peppar

Hur man gör Denver omelettmuffins
- Använd silikonfoder: Keto äggmuffins kan fastna dåligt om du lägger dem direkt i pannan så jag rekommenderar starkt att fodra med silikon eller bakplåtspapper muffinsfodral.
- Förbered skinkan och grönsakerna: Eftersom äggmuffins är små vill du se till att allt är tärnat eller hackat ganska fint.
- Fräs skinka och grönsaker: Förkokning av dessa ingredienser tar först fram fantastisk smak och hjälper till att mjuka upp grönsakerna. Se till att låta den svalna helt innan du lägger den i äggblandningen.
- Vispa ägg och grädde: Jag gillar att använda tung grädde i mina omeletter eftersom jag tycker att det gör dem fluffigare.
- Tillsätt skinkblandningen och osten: Rör ner detta rätt i äggblandningen tills det är väl blandat.
- Dela jämnt: Häll blandningen i muffinsformarna och se till att var och en får i sig mycket skinka och grönsaker.
- Grädda tills de är gyllenbruna.

Vanliga frågor
Det finns säkert. Koka grönsakerna i kokos- eller avokadoolja, utelämna osten och ersätt den tunga grädden med kokosgrädde.
Absolut! Jag har några läckra chorizo-äggmuffins att prova. Men du kan också lägga till annat kött eller grönsaker. Broccoli ost skulle vara bra, och bacon eller frukostkorv passar också bra.
Äggmuffins kan göras i förväg och förvaras i kylen i upp till en vecka. Du kan också frysa dem i upp till en månad. Om du väljer att frysa in dem, se till att linda in dem ordentligt för att undvika brännskador i frysen.

Fler bra recept på keto-frukost